Alternatieve HP designjet inkt cartridges

Alternatieve HP designjet inkt cartridges

Ons doel bij Plotterinkt.nl is om een 100% match te garanderen met EOM inkten van HP. De compatibele inkt voor HP printers door Fennemania zijn geformuleerd om de hoogste prestaties met nog grotere beeldkwaliteit, zeer nauwkeurige kleurweergave & superieure afdrukken levensduur, onze inkten wordt geproduceerd volgens de hoogste normen specifiek voor de Hewlett Packard-printers Fennemania inkt ook uitzonderlijke duurzaamheid & media compatibiliteit biedt.

De alternatieve cartridges van Fennemania doen nauwelijks onder voor originele inkt. Ze printen to wel 80% goedkoper en vandaag bestellen morgen in huis. Fennemania inktpatronen voldoen aan alle eisen en worden in de EU geproduceerd.

Meer informatie

Al onze inkten zijn geproduceerd naar OEM specificaties.

OEM gematched inkten zijn ontworpen voor Original Equipment Manufacturers (OEM) inkten, waardoor het voor u als klant niet nodig is om te fluchen of uw ICC profielen aan tepassen. Daarnaast heeft u ook met onze HP alternatieve inkten ook het prachtige kleurengamma en levensduur, net zoals bij de originele inkt-cartridges.

Onze producten zijn 100% match met OEM

Spoelen is niet nodig, ook uw profielen hoeft u niet aan te passen. Uitstekende afdrukkwaliteit, lange levensduur identiek zoals originele HP producten.

Hoogste prestaties specifiek voor de HP printers

Superieure afdrukken en levensduur

Onze compatible/alternatieve inkten zijn voor HP Designjet geformuleerd om de hoogste prestaties met een nog grotere beeldkwaliteit, zeer nauwkeurige kleurweergave, superieure afdrukken en levensduur. Onze inkt wordt geproduceerd volgens de hoogste normen specifiek voor de Hewlett Packard-printers.

Plug & Print

Plug & Print compatibiliteit maakt het de gebruiker gemakkelijk om over te schakelen van inkten zonder te spoelen of uw kleurprofiel te wijzigen.

Uw HP Designjet specialist

Wij zijn te bereiken op:

Heeft u vragen omtrent onze producten? Bel dan gerust met PlotterInkt.nl opĀ 0513 845 289, mailen kan natuurlijk ook via verkoop@plotterinkt.nl

Bekijk nu al onze producten

Wij bieden u voor een redelijke prijs zonder dat dat invloed heeft op de hoge kwaliteit en prestaties. Gewoon een kwaliteit product voor een prijs die in onze ogen redelijk is voor alternatieve HP designjet inkten .

Naar de winkel